Business

Trapleuningen voor veiligheid en stijl

Een nieuwe trapleuning in huis halen kan de makkelijkste manier zijn om een enorme impact te hebben op hoe je huis eruit ziet. Of het nu een wenteltrap is, of een gewone trap, balustrades maken het verschil: in veiligheid en in de manier waarop het past in uw huisstijl.

Door de economische crisis en de moeilijkheden die mensen hebben bij het verkopen van hun huis, is woningrenovatie een populaire optie om wat verandering in een huis te brengen. Veel huiseigenaren proberen de kosten van hun woningrenovatie te verlagen, maar brengen toch een belangrijke verandering aan. Een van de mogelijkheden is het vervangen van bestaande trapleuning. Het vervangen van uw huidige, vermoeide trapleuning door een nieuwe decoratieve ijzeren leuning kan precies wat u zoekt. IJzeren balustrade, gesmeed in de stijl van ons huis, of in een andere stijl die u aanspreekt, kan de eenvoudigste manier zijn om uw huis de verandering te brengen waar u op hoopte: het naar een nieuw niveau brengen en een indruk wekken van een blijvende luxe.

IJzer is in de hele geschiedenis Vloer egaliseren voor pvc van de mens in huizen gebruikt. Er zijn enkele prachtige voorbeelden van gesmeed ijzeren balustrades, zoals die in Westminster Abbey, uit de dertiende eeuw. Het grote tijdperk van Brits ijzerwerk, bekend als de ‘Engelse’ stijl, begon aan het einde van de zeventiende eeuw. In de 18e eeuw brachten Fransen de barokke stijl in poorten en balustrades, die al snel de landhuizen van Groot-Brittannië overspoelden.

Controleer voordat u een fabrikant van ijzeren balustrades belt, uw lokale normen en ontdek wat voor soort vergunningen vereist zijn. Bij trapleuningen staat veiligheid immers voorop.

Qua design is de keuze enorm. Voordat u een beslissing neemt, moet u rekening houden met kinderen, huisdieren en oudere mensen die bij u wonen. Het is vooral belangrijk als je een baby hebt. Ze kunnen zich door een aantal krappe plaatsen wurmen.

Welk type trapleuning u ook had, denk erover na om een smeedijzeren balustrade te installeren voor dat gevoel van luxe en elegantie. Er zijn veel verschillende ontwerpen:

Voor moderne huizen zou een eenvoudig, traditioneel ontwerp het meest geschikt zijn. De kleurstelling moet overeenkomen met die van de rest van het huis, vooral als de reling voor de centrale trap is die zichtbaar is vanaf de ingang van het huis of vanuit andere kamers. Traditionele reling ziet er ook het beste uit voor de buitentrappen, met name wenteltrappen.

Toscaanse trapleuningen zijn veel sierlijker en zouden geweldig staan in klassieke huizen. Het kan ook in verschillende kleuren worden geverfd, zelfs om hout na te bootsen, als het huis veel houten lambrisering heeft.

Er is niets dat zegt dat u uw eigen trapleuning niet kunt ontwerpen. Als er een bepaald ontwerp is dat tot uw verbeelding spreekt, laat het dan weten aan uw fabrikant van trapleuningen. Goede, gerenommeerde en ervaren fabrikanten hebben hun eigen artiesten en ontwerpers om je te helpen bij je keuze.